Cestoviny s brokolicovo– karfiolovou omáčkou

redakcia - fotkaredakcia, 17. augusta 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
500 g




Postup

  1. 1

    Karfiol, brokolicu a karotku uvaríme v osolenej vode, necháme trochu vychladiť a nakrájame na drobno. Na panvici speníme na kl oleja cibuľu a cesnak. Pridáme na rezančeky nakrájané kuracie prsia a podusíme.

  2. 2

    Keď je mäso mäkké, pridáme brokolicu, karfiol a karotku. Dusíme spolu asi 10 minút. Vlejeme smotanu a povaríme. Na zahustenie omáčky použijeme škrob.

  3. 3

    Na zahustenie omáčky použijeme škrob.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia