Foto: skela
Ďalšia variácia na cestíčko na obaľovanie. Je krehké, chutné. Hodí sa na všetko - mäso, zeleninu, ovocie, dokonca aj palacinky z nehu sú výborné. Zobraziť celý popisĎalšia variácia na cestíčko na obaľovanie. Je krehké, chutné. Hodí sa na všetko - mäso, zeleninu, ovocie, dokonca aj palacinky z nehu sú výborné. Tentokrát sú v ňom kuracie prsia.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
V kokosovej smotane alebo mlieku rozmiešame maizenu na kašičku, osolíme. Prišľaháme 2vajcia, necháme odpočinúť.
-
2
Porcie mäsa alebo zeleniny osolíme, okoreníme, tiež necháme odpočinúť.
-
3
Pred smažením poprášime hladkou múkou, poprehadzujeme, aby sa obalilo zo všetkých strán. Namáčame do cestíčka, smažíme. Po vybratí dáme na obrúsok a olej odsajeme aj zhora.
-
4
Zo zvyšného cestíčka upečieme "palacinky", tiež ich dôkladne odmastíme z oboch strán.
Diskusia k receptu