Cesnakový dresing

Cesnakový dresing ako z reštaurácie

Autor receptu: tomazeg

Určite ste si mnohokrát dopriali k jedlu v reštaurácii cesnakový dresing. * Ale nie a nie zistiť ako takú delikatesu vytvorili. Ja ako veľký milovník dresingov som prišiel k úžasnému návodu pre prípravu nebíčka v papuľke. Veď posúďte sami.

3
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Do misky primeranej veľkosti dáme smotanu, potom tatarku.
  2. Ošúpeme cesnak a pretlačíme do zmesi. Zamiešame.
  3. Pridáme bylinky, alebo podľa chuti vegetu či iné suroviny, treba byť kreatívny.
  4. Servírujeme v malých miskách, po cca 50-70 g, pre estetický zážitok môžeme ozdobiť lístkami byliniek. Dresing vydrží v chladničke cca 24 hodín od prípravy.
  5. Dobrú chuť!