Klasickú cesnakovú polievku mi povedala známa, ale manžel v nej chcel mať mäso tak som ju trocha vylepšila. Keďže som, ale nechcela, aby stratila Zobraziť celý popisKlasickú cesnakovú polievku mi povedala známa, ale manžel v nej chcel mať mäso tak som ju trocha vylepšila. Keďže som, ale nechcela, aby stratila svoju chuť a zmenila ju, tak som to urobila nasledujúco. Vyskúšajte, nám všetkým veľmi chutí. :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky si očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Do hrnca si dáme vodu, zemiaky a bujón. Očistíme si cesnak a rozpučíme ho pučiakom na cesnak na tanierik. Do cesnaku si pridáme korenie - soľ, vegetu a čierne mleté korenie. Cesnak pridáme do polievky a varíme.
- 2
Keď začne polievka vrieť pridáme do nej šunku nakrájanú na plátky a na kocky a slaninu. Necháme ešte chvíľu variť a odstavíme.
- 3
Pri podávaní, do nej dáme na kocky nakrájaný mäkký plátkový syr a rozmiešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu