Šalát

Červený melón s fetou ako príloha ku grilovanému mäsu

Autor receptu: redakcia

Prvýkrát moderátor Milan Zimnýkoval pripravoval tento šalát s malou dušičkou. Ale napokon s ním zožal úspech. A teraz môžete aj vy.

4
porcie
10 minút
príprava

Postup

  1. Fetu a melón nakrájame na rovnaké kocky. Červenú cibuľu nakrájame na tenké mesiačiky, zalejeme ju vriacou vodou a počkáme asi tri minúty, scedíme a necháme vychladnúť.
  2. Nakrájaný melón, fetu a cibuľu zmiešame, dochutíme soľou a čerstvo zomletým čiernym korením. Nič nepokazíte, ak do šalátu pridáte aj nakrájanú šalátovú uhorku.
  3. Môžeme dozdobiť čerstvými bylinkami – lístkami bazalky, mäty či petržlenovej vňate.