Červená karí šošovica s údeným tofu
Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájanú nadrobno urestujeme s cesnakom a so zázvorom, pridáme šošovicu a karí pastu.
- 2
Všetko podlievame vývarom a varíme do zmäknutia. Na záver pridáme na kocky nakrájané tofu, prilejeme kokosové mlieko a dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu