Červená karí šošovica s údeným tofu

Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 8. marca 2015
Červená karí šošovica s údeným tofu
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
2 ks
1/2 cm nastrúhaný
4 strúčiky
2 PL
200 ml
400 g




Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájanú nadrobno urestujeme s cesnakom a so zázvorom, pridáme šošovicu a karí pastu.

  2. 2

    Všetko podlievame vývarom a varíme do zmäknutia. Na záver pridáme na kocky nakrájané tofu, prilejeme kokosové mlieko a dochutíme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia