60 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
| Piškótový plát: | |
| 10 ks |
|
| 300 g |
|
| 300 g |
|
| 1 ks |
|
| 4 PL |
|
| Maslový krém: | |
| 600 ml |
|
| 150 g |
|
| 7 ks |
|
| 150 g |
|
| 300 g |
|
| 300 g |
|
| 1 ks |
|
| Bielkový sneh: | |
| 7 ks |
|
| 300 g |
|
| Kakaová šľahačka: | |
| 250 ml |
|
| 1 ks |
|
| 2 pl |
|
| 1 ks |
|
Postup
-
1
Vyšľaháme si piškótové cesto,ktoré si rozdelíme na dva plechy a upečieme. Uvaríme si plnku.Mlieko,hl. múku,vanilku a žĺtky si uvaríme na kašu.Do ešte teplého pridáme bielu čokoládu.Premiešame.Vymiešame maslo s práškovým cukrom. Keď je kaša vychladená spojíme s maslom.
- 2
Na prvý plát si natrieme vyšľahaný krém a priložíme druhy plát. Vyšľaháme si bielkový sneh nad parou a natrieme ho na piškótu.
- 3
Vyšľaháme si smotanu a pridáme kakao,môžme pridať aj stužovač a natrieme na penu. Takto hotový koláč môžme posypať kakaom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









levandula - áno.je to množstvo na jeden plech...