Foto: annky
60 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
Piškótový plát: | |
10 ks |
|
300 g |
|
300 g |
|
1 ks |
|
4 PL |
|
Maslový krém: | |
600 ml |
|
150 g |
|
7 ks |
|
150 g |
|
300 g |
|
300 g |
|
1 ks |
|
Bielkový sneh: | |
7 ks |
|
300 g |
|
Kakaová šľahačka: | |
250 ml |
|
1 ks |
|
2 pl |
|
1 ks |
|
Postup
-
1
Vyšľaháme si piškótové cesto,ktoré si rozdelíme na dva plechy a upečieme. Uvaríme si plnku.Mlieko,hl. múku,vanilku a žĺtky si uvaríme na kašu.Do ešte teplého pridáme bielu čokoládu.Premiešame.Vymiešame maslo s práškovým cukrom. Keď je kaša vychladená spojíme s maslom.
- 2
Na prvý plát si natrieme vyšľahaný krém a priložíme druhy plát. Vyšľaháme si bielkový sneh nad parou a natrieme ho na piškótu.
- 3
Vyšľaháme si smotanu a pridáme kakao,môžme pridať aj stužovač a natrieme na penu. Takto hotový koláč môžme posypať kakaom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
levandula - áno.je to množstvo na jeden plech...