Bylinkové morčacie

redakcia - fotkaredakcia, 13. septembra 2009
2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1 ks
1 hlavička
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Morčacie mäso nakrájame na kocky, posolíme, okoreníme, pridáme olej, sójovú omáčku, cesnak, papričku a bylinky. Premiešame a odložíme na chladné miesto marinovať aspoň na pol dňa, najlepšie na 24 hodín.

  2. 2

    Pred pečením pridáme nahrubo nakrájanú cibuľu. Všetko spolu opečieme na rozpálenom oleji.

  3. 3

    Ako príloha sa hodí ryža, zemiaky na rôzny spôsob a zelenina či zeleninový šalát podľa chuti.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: