Bylinkové morčacie

redakcia - fotkaRedakcia, 13. septembra 2009 21:07
Ďalšie recepty »
2
porcie
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Morčacie mäso nakrájame na kocky, posolíme, okoreníme, pridáme olej, sójovú omáčku, cesnak, papričku a bylinky. Premiešame a odložíme na chladné miesto marinovať aspoň na pol dňa, najlepšie na 24 hodín.

  2. 2

    Pred pečením pridáme nahrubo nakrájanú cibuľu. Všetko spolu opečieme na rozpálenom oleji.

  3. 3

    Ako príloha sa hodí ryža, zemiaky na rôzny spôsob a zelenina či zeleninový šalát podľa chuti.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist