4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z kotliet odkrojíme tučné okraje, miestami ich narežeme, aby sa pri pečení nekrútili, slabo ich naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvici rozohrejeme olej s maslom, pridáme nadrobno posekané bylinky, ošúpaný cesnak a kotlety. Opekáme z každej strany 7 – 8 minút, pričom kotlety stále obraciame.
- 2
Papriku očistíme, pokrájame na pásiky, cibuľu a šampiňóny pokrájame na plátky. Všetko vložíme k mäsu, zakryjeme a udusíme domäkka.
- 3
Podávame s opečenými zemiakmi, varenou ryžou, šalátom alebo tmavým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu