Bylinkové bravčové kotlety

redakcia - fotkaredakcia, 11. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
3 ks
3 ks
100 g
3 PL
2 PL
4 strúčiky
1 KL
1 KL
1 KL




Postup

  1. 1

    Z kotliet odkrojíme tučné okraje, miestami ich narežeme, aby sa pri pečení nekrútili, slabo ich naklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvici rozohrejeme olej s maslom, pridáme nadrobno posekané bylinky, ošúpaný cesnak a kotlety. Opekáme z každej strany 7 – 8 minút, pričom kotlety stále obraciame.

  2. 2

    Papriku očistíme, pokrájame na pásiky, cibuľu a šampiňóny pokrájame na plátky. Všetko vložíme k mäsu, zakryjeme a udusíme domäkka.

  3. 3

    Podávame s opečenými zemiakmi, varenou ryžou, šalátom alebo tmavým chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia