Bulharský šalát sterilizovaný

58vlasta - bez fotky58vlasta, 28. novembra 2009

Je to výborná pochúťka ku slaninke alebo takej domácej klobáske s chlebom... aj všeličomu inému.

30 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 kg
1 kg
1 kg
120 g
1 lyžička
250 ml
250 ml
250 ml




Postup

  1. 1

    Papriku, cibuľu a uhorky nakrájame na kocky a dáme do hrnca variť s vodou, olejom a octom. Po piatich minútach vrenia pridáme nakrájané paradajky a necháme ďalších 5 minút vrieť. Občas premiešavame.

  2. 2

    Naložíme do pohárov, uzavrieme a sterilizujeme asi 5 minút.

Diskusia k receptu

zemo
Pfúha, som ešte nepočul. Načim odskúšať.
58vlasta
No, ja mám túto prílohu rada, mne chutí. Niekedy si ju len samotnú dám na chlieb...alebo ani chleba mi netreba, B:-)
zemo
Blgaria je proste Blgaria:)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia