Foto: sjuz
Bulgur je zdravá obmena prílohy, vyrába sa z tvrdej pšenice - semoliny. Mali sme v sobotu vzácnu návštevu, tak som k pečenému jahniatku pripravila tento Zobraziť celý popisBulgur je zdravá obmena prílohy, vyrába sa z tvrdej pšenice - semoliny. Mali sme v sobotu vzácnu návštevu, tak som k pečenému jahniatku pripravila tento bulgur ako prílohu, spolu s matovým jogurtom a grilovanou zeleninou.
príprava
Postup
-
1
Bulgur prelejeme horúcim vývarom, prikryjeme a necháme stáť.
- 2
Medzitým si na oleji speníme na plátky pokrájaný cesnak a pridáme opláchnutý a scedený špenát. Prikryjeme a necháme zvädnúť.
- 3
Bulgur premiešame, pridáme olivový olej, citrónovú šťavu, špenát a nakrájanú mladú cibuľku. Dáme vychladiť do chladničky a podávame s mätovým jogurtom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu