Foto: alex100
Nevedel som čo s bulgurom, tak mi napadlo ho urobiť s makom. Výsledok bol super.
2
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bulgur som premyl, vodu scedil a na oleji trochu opražil. Potom som pridal vodu a štipku soli. Varil som to 3 minúty a potom vypol platňu a nechal som to dôjsť cca 20-25 minút.
- 2
Do vychladnutého (ale nemusí byť celkom) som vsypal pomletý mak. ten som predtým pomiešal s mletým cukrom. Mak som mlel spolu s badiánom - 1 cíp hviezdičky. Ak ho niekto nemá rád, tak si ho nedá.
Tiež bulgur:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu