Foto: palma
Komerčný recept<br /> Bulgur u nás nie je ešte stále úplne bežný. Jeho príprava je pritom veľmi jednoduchá a spôsobov úpravy skutočne niekoľko. Na ľahkú Zobraziť celý popisKomerčný recept<br /> Bulgur u nás nie je ešte stále úplne bežný. Jeho príprava je pritom veľmi jednoduchá a spôsobov úpravy skutočne niekoľko. Na ľahkú pondelkovú večeru je ako ako stvorený!
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bulgur uvarte podľa návodu, resp. 1,5 násobok vody a varte približne 15 minút do mäkka. Medzi tým si pripravte zeleninu. Petržlenovú vňať nakrájajte na drobno, uhorku a paradajky na asi 2 cm kúsky a cibuľu na jemné polkolieska.
- 2
Uvarený bulgur jemne premiešajte so všetkou zeleninou, ochuťte citrónovou šťavou, kôrou. Osoľte, okoreňte a na záver polejte olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu