Bryndzová nátierka
Foto: palma
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bryndzu necháme v hlbšej miske na chvíľu zmäknúť pri izbovej teplote, ľahšie ju vymiešame. Pažítku nadrobno posekáme.
- 2
Najskôr dohladka vymiešame bryndzu s Vetom a kyslou smotanou. Potom dochutíme červenou mletou paprikou, drvenou rascou, pažítkou a jemne premiešame.
- 3
Podávame s tmavým alebo bielym pečivom, s prílohou čerstvej zeleniny.
Tiež bryndzová nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A rozdiel medzi chemickým vzorcom Veta a toho plastového kelímku je jedna molekula.
Viem ze je to od Palmy, no zaujimalo ny ma ci by si to management Palmy kupil a natrel na chlieb...
Určite nie, keď vedia, z čoho a ako sa to vyrába.