Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka

palma - fotkapalma, 19. septembra 2018. Komerčný recept.
Bryndzová nátierka
Foto: palma
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

200 g
80 g
2 PL
 čerstvá




Postup

  1. 1

    Bryndzu necháme v hlbšej miske na chvíľu zmäknúť pri izbovej teplote, ľahšie ju vymiešame. Pažítku nadrobno posekáme.

  2. 2

    Najskôr dohladka vymiešame bryndzu s Vetom a kyslou smotanou. Potom dochutíme červenou mletou paprikou, drvenou rascou, pažítkou a jemne premiešame.

  3. 3

    Podávame s tmavým alebo bielym pečivom, s prílohou čerstvej zeleniny.

Diskusia k receptu

bubaya
Je to recept od Palmy, nevyrába maslo, musí byť veto. Niektorí ľudia aj tak dodnes veria, že je to lepšie, ako maslo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia