Bryndzová nátierka

palma - fotkaPalma, 19. septembra 2018 10:00. Tento recept je komerčný recept.
Ďalšie recepty »
Bryndzová nátierkaFoto: palma
4
porcie
15 min
príprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Bryndzu necháme v hlbšej miske na chvíľu zmäknúť pri izbovej teplote, ľahšie ju vymiešame. Pažítku nadrobno posekáme.

  2. 2

    Najskôr dohladka vymiešame bryndzu s Vetom a kyslou smotanou. Potom dochutíme červenou mletou paprikou, drvenou rascou, pažítkou a jemne premiešame.

  3. 3

    Podávame s tmavým alebo bielym pečivom, s prílohou čerstvej zeleniny.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist