Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka

palma - fotkapalma, 19. septembra 2018. Komerčný recept.
Bryndzová nátierka
Foto: palma
4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

200 g
80 g
2 PL
 čerstvá

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bryndzu necháme v hlbšej miske na chvíľu zmäknúť pri izbovej teplote, ľahšie ju vymiešame. Pažítku nadrobno posekáme.

  2. 2

    Najskôr dohladka vymiešame bryndzu s Vetom a kyslou smotanou. Potom dochutíme červenou mletou paprikou, drvenou rascou, pažítkou a jemne premiešame.

  3. 3

    Podávame s tmavým alebo bielym pečivom, s prílohou čerstvej zeleniny.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: