Bryndzová nátierka
Bryndzová nátierka

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom a orieškami

Zoltán Baláž
šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v Bratislave, 24. mája 2018
Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom a orieškami
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

150 g
120 g
80 g (čerstvý)
20 g
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmäknuté maslo a bryndzu spojíme pomocou robota s metličkami. Osolíme podľa chuti. Z medvedieho cesnaku a olivového oleja pomocou ponorného mixéru vytvoríme hustú pastu, ktorú ochutíme citrónovou šťavou a soľou. Pastu vmiešame do bryndzovej nátierky.

  2. 2

    Píniové oriešky opečieme na suchej panvici, kým nezískajú jemne hnedú farbu. Presypeme z horúcej panvice na studený tanierik, aby sa už ďalej nepiekli. Podávame s jarným šalátom zo sezónnych bylín a z klíčkov.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: