Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom a orieškami

Zoltán Baláž
šéfkuchár reštaurácie Cubes hotela Aston*** v Bratislave, 24. mája 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »

Bryndzová nátierka s medvedím cesnakom a orieškamiFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

150 g
120 g
80 g (čerstvý)
20 g
1 ks

Postup prípravy

  1. 1

    Zmäknuté maslo a bryndzu spojíme pomocou robota s metličkami. Osolíme podľa chuti. Z medvedieho cesnaku a olivového oleja pomocou ponorného mixéru vytvoríme hustú pastu, ktorú ochutíme citrónovou šťavou a soľou. Pastu vmiešame do bryndzovej nátierky.

  2. 2

    Píniové oriešky opečieme na suchej panvici, kým nezískajú jemne hnedú farbu. Presypeme z horúcej panvice na studený tanierik, aby sa už ďalej nepiekli. Podávame s jarným šalátom zo sezónnych bylín a z klíčkov.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist