Bryndzová nátierka po mojom

lucka81 - fotkalucka81, 18. septembra 2010
10 minút
príprava

Suroviny

200 g
1 strúčik
1




Postup

  1. 1

    Bryndzu si uložíme do misky, cesnak a cibuľu nakrájame na kocky, pridáme syr a maslo, množstvo závisí od vás, ja dávam tak 3 trojuholníčky syra a 1-2 lyžice masla. Pridáme všetko do misky s bryndzou, trošku posypeme mletou paprikou a zmiešame. Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

evanaaa
Robievam často, ale cesnak a syr nedávam, len to ostatné, to by už nebola bryndzová nátierka, s tým syrom. Aspoň pre mňa.
lucka81
to ma ani nenapadlo, skúsim aj bez toho nabudúce :-)
remcula
Taky bych česnek nepřidávala. Brynza má sama o sobě svou charakteristickou, nezaměnitelnou chuť.
jozefka
aj ja robievam tuto natierku bez syra a cesnaku a pridavam trosku rasce
evanaaa
Lucka81, nič to, ak ti to tak chutí rob si i naďalej, a popri tom môžeš skúsiť aj iný spôsob a porovnávať. Ja, len preto, že , ako píše aj Remcula, chuť bryndze tak lepšie vynikne, keď sa nebude príliš zbytočne prichucovať.
duschko
Chut bryndze je jedinecna a preto ked robim natierku tak ako bolo spominane, len bryndza, maslo kravske, nie rastlinne, cibulka a MCP {mleta cervena paprika}, ale ked niekto rad tak ako pise s cesnakom, preco nie.
kiscsuki
ja tam pridávam aj za 2-3ČL horčice:) je to tak lepšie aspon nám to lepšie chutí
marta23
Aj ja pridávam okrem MCP, cibule aj mletú rascu a 1CL horčice a viac, aj 100g masla. Môže byť aj nadrobno pokrájaná reďkvička.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia