Jednoduchá a rýchla príprava, ktorú zvládne každý.Vhodné ako predjedlo, malé občerstvenie pre nečakanú návštevu(ale aj tú očakávanú) ale u nás je to najčastejšie večera Zobraziť celý popisJednoduchá a rýchla príprava, ktorú zvládne každý.Vhodné ako predjedlo, malé občerstvenie pre nečakanú návštevu(ale aj tú očakávanú) ale u nás je to najčastejšie večera :-)
príprava
Postup
-
1
Paradajky umyjeme, nakrájame na drobno a v miske k nim pridáme prelisovaný cesnak( množstvo podľa chuti- ja zvyčajne dávam na 200g paradajok tak 4 strúčiky) pridáme provensálske korenie a zmes spolu zmiešame.
- 2
Zmes odložíme do chladničky aby sa trošku schladila. Ciabattu prerezanú na polovicu na chviľku vložím do rúry aby sa trošku zapiekla. Ak nemáme ciabattu používam aj obyčajný chlieb( urobím si z neho hrianky v hriankovači) alebo bagetu, ktorú dám tak isto zapiecť do rúry.
- 3
Ciabattu po vytiahnutí z rúry potriem panenským olivovým olejom a podávam na ňu zmes z chladničky. Bazalku používam na ozdobenie každej porcie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu