Máme ho veľmi radi dá sa s neho spraviť aj torta alebo namiesto broskýň môžete dať nejaké iné zavárané ovocie stojí zato vyskúšať ;-))
príprava
Suroviny
| 2 šálky |
|
| 1 šálka |
|
| polovica šálky |
|
| polovica balíka |
|
| pol šálky až šálku podľa hustoty |
|
| 3 |
|
| 3 na sneh |
|
| krém: | |
| 2 bezhrudkový |
|
| 2 |
|
| podľa chuti alebo vanilínový |
|
| želatína: | |
| 500 ml |
|
| 1 |
|
Postup
-
1
žltky vyšľaháme s cukrom k tomu pridáme všetky suroviny okrem bielkov tie vyšľaháme a sneh pridáme do cesta opatrne zamiešame.
-
2
Dáme piecť na 180 stupňov kedy je to upečené už sami uvidíte.
-
3
Takto korpus vyzerá ked je upečený necháme ho vychladnúť.
-
4
kým nám korpus chladne vytvorime si krém s tvarohov a kyslých smotán cukor dávame podľa potreby.
-
5
Na vychladnutý korpus natrieme krém
-
6
Poukladáme nakrájané broskyne
-
7
zmiešame šťavu s ovocia s pudingom, dáme variť, ked sa začnú tvoriť bubliny odstavíme zo sporáka a natrieme opatrne na zákusok snažíme sa nedotknúť krému rozotrieme opatrne želatínu a dáme do chladničky vychladnúť na hlavnej fotke nieje moc vidieť broskyne je to celé zakryté želatínou.









Diskusia k receptu