Bravčový ostrý biftek

redakcia - fotkaredakcia, 16. júla 2009
50 minút
na 180 °C

Suroviny

4 plátky
150 g
150 g
1 pohár
300 g




Postup

  1. 1

    Plátky mäsa zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme čili omáčkou. Podľa chuti posypeme grilovacím korením.

  2. 2

    Poukladáme na vymastený pekáč a na každý z nich položíme 3 kolieska salámy a 3 plátky anglickej slaniny. Takto pripravené mäso zalejeme lečom, posypeme na hrubo nastrúhaným syrom a zalejeme šľahačkou.

  3. 3

    Vložíme do rozohriatej rúry a pečieme 50 minút pri teplote 180°C dozlatista. Podávame s opekanými zemiakmi, ryžou alebo zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia