Bravčovo-hovädzie plátky plnené domácou neúdenou klobásou fotorecept
Foto: izabella929
Dnešný nedeľný obed som mala plánovaný úplne v inom štýle, ale som si z mrazničky vybrala dva kusy mäsa každé iné...musela som to nejak Zobraziť celý popisDnešný nedeľný obed som mala plánovaný úplne v inom štýle, ale som si z mrazničky vybrala dva kusy mäsa každé iné...musela som to nejak spojiť..tak som si vymyslela tento recept...teraz neľutujem , lebo to bolo vynikajúce..skladá sa z dvoch plátok mäsa jeden je bravčový, druhý hovädzí a naplnila som ich neúdenou klobáskou a spojila špáradlami..aj prílohu som k tomu vykombinovala dvojfarené knedlíky..
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
hovädzie aj bravčové plátky som vyklepala..
-
2
rezne so spárovala...jeden hovädzí plátok +jeden bravčový plátok..osolila, okorenila z oboch strán..
-
3
domácu neúdenú klobásku som pokrájala na kolieska..
-
4
na hovädzie plátky som uložila pokrájanú klobásku a zakryla bravčovým plátkom...
-
5
rezne som spojila na všetkých stranách špáradlami...
-
6
na panvicu som dala 1 lyž. masti a opiekla som rezne z oboch strán...
-
7
do rajnice som dala výpek,pokrájala cibuľu, orestovala a pridala som kečup a podliala vodou...mäso som vložila a pomaly dusila na slabom plameni 80min..keď bolo mäso hotové, pridala so hrsť umytých hríbov a v troške vody vymiešanú múku..povarila a dochutila..hotové jedlo som odstavila zo sporáka..
-
8
pokiaľ sa mäso dusilo, zamiesila som si cesto na farebné knedlíky, nechala vykysnúť a varila na pare 20min.
-
9
hotové jedlo som naložila na taniere a ozdobila...prejem vám dobrú chuť..
Diskusia k receptu