Bravčové vrecko s kapustou

Pavol Gustiňák
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 6. februára 2011
Bravčové vrecko s kapustou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

800 g
200 g
150 g, strúhaný
150 g
100 g
40 g
0,1 l
 na podlievanie




Postup

  1. 1

    Z bravčového karé si nasekáme hrubšie rebierka a urobíme si do nich „kapsy".

  2. 2

    Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu so slaninou pokrájanou na kocky, pridáme kyslú kapustu, na kocky nakrájanú kapiu, osolíme a okoreníme a necháme vychladnúť.Do vychladnutej zmesi pridáme nastrúhaný údený syr, jemne premiešame.

  3. 3

    Vychladnutou plnkou naplníme rebierka, zatvoríme pomocou špáradiel, osolíme a okoreníme a dáme piecť. Rebierka počas pečenia podlievame výpekom. Podávame so zemiakmi

Diskusia k receptu

igi9
naša domácnosť tuto špecialitu ešte nerobila ak áno potom sa vyjadrím.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia