Bravčové vrecko s kapustou
Pavol Gustiňák
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 6. februára 2011
šéfkuchár penziónu Koliba v Dolnom Kubíne, 6. februára 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Z bravčového karé si nasekáme hrubšie rebierka a urobíme si do nich „kapsy".
- 2
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu so slaninou pokrájanou na kocky, pridáme kyslú kapustu, na kocky nakrájanú kapiu, osolíme a okoreníme a necháme vychladnúť.Do vychladnutej zmesi pridáme nastrúhaný údený syr, jemne premiešame.
- 3
Vychladnutou plnkou naplníme rebierka, zatvoríme pomocou špáradiel, osolíme a okoreníme a dáme piecť. Rebierka počas pečenia podlievame výpekom. Podávame so zemiakmi
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu