Bravčové s čili a medvedím cesnakom

rybarkuchar - fotkaRybarkuchar, 10. januára 2012 12:20
Ďalšie recepty »

Je to pikantné, sladkasté, aromatické jedlo a na prvý pohľad vytvorené zo šialenej kombinácie prísad. Kto sa nebojí nech skúsi.

5
porcií
10 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Nasekáme na drobno 3 až 4 čili papričky a dobré dve hrste medvedieho cesnaku (mám mrazený, ale skúšal som aj dostupnejšie bylinky v tomto ročnom období - nebude to ono, no dá sa).

    Bravčové s čili a medvedím cesnakom - obrázok 1
  2. 2

    Na masti (oleji) túto zmes rýchlo urestujeme – nezabudnite jemne posoliť a stále miešať.

    Bravčové s čili a medvedím cesnakom - obrázok 2
  3. 3

    Potom pridáme bravčovinu pokrájanú na rezance, lekvár (aký mala – taký dala), podlejeme vývarom a dusíme do mäkka. Podávame s ryžou, ja som pridal zelený hrášok a ostrý kečup.

    Bravčové s čili a medvedím cesnakom - obrázok 3
Recept je zaradený do tagov:




TOPlist