Bravčové rezne naopak

zuzlik0402 - fotkazuzlik0402, 10. júna 2012

Ako urobiť klasické rezne trošku inak.

Suroviny

  alebo stehno
2 dl
1 dl horúca




Postup

  1. 1

    Rezne vyklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v strúhanke, ktorú z oboch strán do nich vklepeme.

  2. 2

    Takto obalené rezne namočíme v rozšľahaných vajciach a prudko opečieme na horúcom oleji.

  3. 3

    Opečné rezne poukladáme do menšieho hlbokého pekáča tak, aby sa s časti prekrývali, podlejeme ich olejom a vodou, na vrch môžeme nakrájať krúžky cibule a dáme do rúry zapiecť.

  4. 4

    Podávame so zemiakovou kašou.

Diskusia k receptu

evkalibka
ja takéto rezne robím ale z hovädzieho stehna a na krúžky cibule dávam kyslú uhorku
mracik9
Tak toto robím z diviny, nedávam ich do rúry iba ne peci v titánovom hrnci,tiež sú fajnové.
zuzlik0402
@letisia
Ďakujem, ten tvoj recept tiež poznám, ale v kečupovo-horčicovej omáčke sa u nás zvykne robiť hovädzie mäsko.
letisia
Ja v takej omáčke robím aj bravčové, aj hovädzie a dokonca aj kuracie. A dusím to na sporáku.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia