Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch fotorecept

jeery - fotkajeery, 2. novembra 2013
Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept)
Foto: jeery

Nenáročný recept pre tých čo v lese nie sú doma,ale majú radi huby.

12
porcií
15 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,2 kg (stehno)
2 kg
500 g
2 ks
4 PL
1 dcl
125 g
 podľa chuti
 podľa chuti




Postup

  1. 1

    Mäso porežeme,naklepeme,posolíme a okoreníme.

    Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso opečieme na oleji v hrnci v ktorom budeme variť

    Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Opečené mäso vyberáme do misky a ve výpeku popražíme pokrájanú cibuľu.Do opraženej cibule pridáme pokrájané šampióny a ďalej pražíme.

    Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Popražené šampióny podlejeme vodou a pridáme aj opečené mäso.Varíme 45 nin.

    Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Keď je mäso mäké pridáme zápražku z popraženej múky ktorú rzšľaháme z vodou.Dochutíme pridáme hrubší platok masla a krátko povaríme

    Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Ako prílohu uvaríme ošúpané zemiaky ktoré pomastíme maslom a posypeme posekanú petržlenovú vňaťu.

    Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    A je to.Ako pat a Mat.

    Bravčové prírodné rezne na šampiňónoch (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu

kimlo
Parada! Jednoducho, rychlo a hlavne chutne...az sa mi slinky zbiehaju... 5*
eviana
Krásny recept... muselo to byť chutné a ako bonus rýchla príprava... chválim, u mna 5*
anka22
super receptík, hlavne rýchly a určite aj velmi dobrý,niekedy uvarím




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia