Bravčové pliecko s mexickou zmesou

klarova - bez fotkyklarova, 9. marca 2011

Recept som vymyslela podľa svojej fantázie je veľmi chutný.

5
porcií
15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,5 kg
2 ks 2 balenia mrazená
1 konzerva
2 ks
1 ks
2 pol.lyžice

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové pliecko umyjeme a narežeme na pásiky alebo na menšie kúsky. Do hrnca nalejeme olej pridáme cibuľu na drobno a doružova popražíme. Pridáme mäso premiešame, nasypeme mletú papriku, pridáme sojovu omáčku 2 pol lyžice, hodíme tam masox, cesnak narezaný nadrobno. Všetko podlejeme vodou a dusime na miernom ohni. Počas dusenia premiešame a dolievame trocha vodou podľa toho akú šťavu chceme mať. Keď je mäso polomäkké pridáme mexicku zmes.

  2. 2

    Ako prílohu podávame podľa chuti. Hodia sa kolienka alebo domáce noky , uhorky .

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
A mexickú zmes a šampiňóny si k tomu prečítame? :-)
Samozrejme sa tam pridá do mäsa mexická zmes tak po pol hodine dusenia ale to by mal každý pochopiť keď že je to pliecko s mexickou zmesou. Pravdou je že som to tam nedopísala.