4
porcie
porcie
12 minút
príprava
príprava
90 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 l |
|
3 pl |
|
2 pl |
|
1 pl |
|
6 strúčikov |
|
40 g |
|
1 pl |
|
700 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
v hrnci necháme zovrieť vývar, alebo vodu, rybaciu omáčku a sojovú omáčku. znížime teplotu a pridáme cukor, pretlačený cesnak, ošúpaný a najemno nastrúhaný zázvor, mleté čierne korenie a bravčové pliecko nakrájané na kocky.
- 2
prikryjeme a dusíme asi 1 a pol hodiny, až kým mäso nie je mäkké a vývar takmer preč.
- 3
podávame s dusenou jasmínovou ryžou a čerstým špenátom opraženom na prúžkoch cesnaku
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu