Bravčové pliecko na čiernom korení

butcher - fotkabutcher, 7. apríla 2010
Bravčové pliecko na čiernom korení
Foto: butcher
4
porcie
12 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 l
3 pl
2 pl
1 pl
6 strúčikov
40 g
1 pl
700 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    v hrnci necháme zovrieť vývar, alebo vodu, rybaciu omáčku a sojovú omáčku. znížime teplotu a pridáme cukor, pretlačený cesnak, ošúpaný a najemno nastrúhaný zázvor, mleté čierne korenie a bravčové pliecko nakrájané na kocky.

  2. 2

    prikryjeme a dusíme asi 1 a pol hodiny, až kým mäso nie je mäkké a vývar takmer preč.

  3. 3

    podávame s dusenou jasmínovou ryžou a čerstým špenátom opraženom na prúžkoch cesnaku

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu
Vyzerá to veľmi chutne, mäsko má krásnu farbu (asi tá sójová omáčka?). A s tým čerstvým zázvarom to musí byť veľmi dobré.

Pridaj komentár k receptu: