5 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Na oleji si osmažíme na kocky nakrájanú cibuľu. Pridáme mäso (ja najradšej používam pliecko) a chvíľu porestujeme, kým nepustí šťavu. Osolíme, okoreníme a zalejeme vodou, alebo vývarom. Dusíme cca 20 minút.
- 2
 Keď sa nám šťava čiastočne vydusila, prihodíme na kolieska nakrájanú mrkvu, zamiešame a dusíme ďalších 20 minút.
- 3
 Po odstavení pridáme trochu masla aby sme zjemnili šťavu. Podávame s varenými zemiakmi.
- 4
 TIP: Ja používam i štipku mletej papriky na farbu.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 






 


Diskusia k receptu