Bravčové mäso
Bravčové mäso s vlašskými orechmi (fotorecept)
Autor receptu: peterkub
Ak radi experimentujete a skúšate nové chute, vyskúšajte tento jednoduchý recept s kombináciou netradičných chutí.
2 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso očistíme, nakrájame na kocky a dáme do misky. Cukor s múkou zmiešame a premiešame s mäsom. Pridáme 2 polievkové lyžice sójovej omáčky. Mäso opražíme na panvici cca 10 minút.
- Na druhej panvici opražíme vlašské orechy.
- K vlašským orechom pridáme opečené mäso, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky, osolíme a dobre premiešame. 2-3 minúty doopekáme a môžeme podávať. Prajem dobrú chuť.