Bravčové mäso

Bravčové mäso s vlašskými orechmi (fotorecept)

Autor receptu: peterkub

Ak radi experimentujete a skúšate nové chute, vyskúšajte tento jednoduchý recept s kombináciou netradičných chutí.

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso očistíme, nakrájame na kocky a dáme do misky. Cukor s múkou zmiešame a premiešame s mäsom. Pridáme 2 polievkové lyžice sójovej omáčky. Mäso opražíme na panvici cca 10 minút.
  2. Na druhej panvici opražíme vlašské orechy.
  3. K vlašským orechom pridáme opečené mäso, 2 polievkové lyžice sójovej omáčky, osolíme a dobre premiešame. 2-3 minúty doopekáme a môžeme podávať. Prajem dobrú chuť.