Foto: ivana
4
porcie
porcie
50 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. Pór očistíme, nakrájame na kolieska a rozstrapkáme. Pekáč vymastíme bravčovou masťou. Položíme naň polovicu nakrájaného póru a mäso. Priklopíme alebo zakryjeme alobalom a dusíme v rúre pri 200°C asi 10 minút.
- 2
V miske rozmiešame nastrúhaný syr s vajíčkami a s mliekom. Mäso odklopíme, poukladáme naň zvyšný pór a polejeme syrovou zmesou. Podlejeme vodou a odkryté necháme ešte asi 40 minút pri 200°C dopiecť. Podávame so zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu