Bravčové mäso na hubách

rein - fotkarein, 19. februára 2012
Bravčové mäso na hubách
Foto: rein
5
porcií
15 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 ks stredne veľká




Postup

  1. 1

    Na oleji si opražíme cibuľku,pridáme mäso nakrájané na plátky,osmažíme,podlejeme trochou vody,pridáme huby,ja som použil michalky[podpňovky],posolíme,okoreníme a dusíme do mäkka.

    Bravčové mäso na hubách - obrázok 1
  2. 2

    Podávame s tarhoňou.

Diskusia k receptu

marijanka712
všetko fantastické ingrendiencie tak aj výsledok musí bzť vynikajúci až na tú tarhoňu nepatrí medzi moje jedla iba môj psík ju zbožňoval , ale už je v psom nebíčku, tak som ju vypustila z jedálnička
afataga
výborné jednoduché jedlo a michalky (my ich voláme václavky) sú výborné aromatické, aj keď veľa ľudí k nim nemá dôvoru, zas je pravda, že sú trochu ťažšie stráviteľné ako hríby, tak niekto môže mať problémy. My ich tiež roky zbierame a nikdy nám nič nebolo. U nás sa k tomuto jedlu robí ryža, tarhoňu moc nemusíme.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia