Bravčová pečeň na šalotke fotorecept
Foto: izabella929
Jednoduchý a veľmi rýchly obed z bravčovej pečene.
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
4 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv som si ošúpala zemiaky a dala variť do osolenej vody, pretože mám domácu pečeň a tá skutočne potrebuje na prípravu len dve minúty. Pečeň som umyla a osušila.
-
2
Pečeň som nakrájala na tenké dlhé pásy.
-
3
Ošúpala som šalotku a nakrájala na celkom tenké kolieska.
-
4
Na panvici som nechala roztopiť masť, pridala som šalotku, krátko som ju opiekla.
-
5
A ihneď som ku šalotke pridala plátky pečene, posypala mletou paprikou a mletým korením, obrátila na druhú stranu a hotovo. Počas tohto krátkeho opekania pečene sa aj šalotka dopiekla.
-
6
Pečeň hotová za pár minút.
-
7
Podávala som s varenými zemiakmi a listovym šalátom. Prajem vám dobrú chuť.
Áno ,pečeň mám rada ..ďakujem pekne za komentár.
Určite je rozdiel..ďakujem za komentar
Ďakujem za komentár .
Mila@haji ,takto mám pečeň veľmi rada ..ďakujem za komentár a prajem peknú nedeľu..
Teší ma že sa ti môj obed páči...ďakujem pekne za komentár...
Už som aj zabudla na tento obed...ďakujem pekne za komentár...
Ďakujem pekne za komentár...