Bravčová pečeň
Bravčová pečeň

Bravčová pečeň na šalotke fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 23. mája 2020

Jednoduchý a veľmi rýchly obed z bravčovej pečene.

2
porcie
20 minút
príprava
4 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
1 PL
1 ks
podľa chuti
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv som si ošúpala zemiaky a dala variť do osolenej vody, pretože mám domácu pečeň a tá skutočne potrebuje na prípravu len dve minúty. Pečeň som umyla a osušila.

    Bravčová pečeň na šalotke (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pečeň som nakrájala na tenké dlhé pásy.

    Bravčová pečeň na šalotke (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Ošúpala som šalotku a nakrájala na celkom tenké kolieska.

    Bravčová pečeň na šalotke (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na panvici som nechala roztopiť masť, pridala som šalotku, krátko som ju opiekla.

    Bravčová pečeň na šalotke (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    A ihneď som ku šalotke pridala plátky pečene, posypala mletou paprikou a mletým korením, obrátila na druhú stranu a hotovo. Počas tohto krátkeho opekania pečene sa aj šalotka dopiekla.

    Bravčová pečeň na šalotke (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Pečeň hotová za pár minút.

    Bravčová pečeň na šalotke (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Podávala som s varenými zemiakmi a listovym šalátom. Prajem vám dobrú chuť.

    Bravčová pečeň na šalotke (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
V jednoduchosti je krása, chutný receptík i fota. Děkuji za inspiraci, milá Izi.