Bravčová noha na segedínskej kapuste

redakcia - fotkaredakcia, 27. novembra 2009
4
porcie
15 minút
príprava
120-150 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
1 ks
100 g
600 g
300 ml
200 ml
1 PL
15 g
80 g




Postup

  1. 1

    Nožičky dobre očistíme, vo vlažnej vode poriadne operieme a pozdĺžne ich rozsekneme na polovicu. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, osmažíme ju, pridáme kečup a papriku, krátko podusíme a zalejeme vodou. Do základu vložíme nožičky, osolíme a dusíme pod pokrievkou takmer domäkka.

  2. 2

    Potom pridáme nakrájanú kyslú kapustu a dusíme domäkka. V mlieku a smotane rozšľaháme múku, vlejeme na nožičky s kapustou, zamiešame a povaríme.

  3. 3

    Dochutíme rozotreným cesnakom, prípadne soľou, cukrom alebo octom. Podávame s knedľou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia