Foto: diabambulka
Bôčik sa dá urobiť naveľa spôsobov a vždy je to výborné, tu jej jeden z nich...
5
porcií
porcií
Postup
-
1
Bôčik si nakrájame na 1cm plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme. Jablká si olúpeme, zbavíme jadrovníkov a poukladáme spolu so sušenými slivkami ( do ktorých sme vložili mandle bez šupky ) na plátky mäsa. Plátky zvinieme a previažeme niťou. Na panvici si rozohrejeme olej na ktorom opekáme závitky s každej strany. Potom mäso podlejeme vínom, prikryjeme pokrývkou a dusíme. Počas dusenia podlievame vodou podľa potreby. Mäkké závitky rozdelíme na taniere a prelejeme výpekom a podávame so zemiakovým pyré.
- 2
Tip : Mäsko posypeme olúpanými mandľami a zalejeme omáčkou :0)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu