Bezvaječná tatárska omáčka

cervenka - bez fotkycervenka, 31. marca 2014

Tento recept som dostala od jednej členky volebnej komisie počas dlhého čakania na voličov. Ale už to bolo dávno pred xx rokmi a dodnes ho používam. Moje deti si ho natierajú aj na chlieb :o) . Blíži sa Veľká noc, možno niekomu poslúži...

1/2 l
porcia
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 dcl
2 ČL
2 ČL
2 ks
2 ks
1 ČL
2 ČL
1 ČL
2 dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetko okrem oleja nahádžem do mixéra, rozmixujem a pomaly lejem olej až kým tatárska nezhustne.

  2. 2

    Oleja niekedy zoberie aj viac, robím to odhadom. Rozdiel je len v tom, že je bez vajec a vydrží aj 10 dní v chladničke. Nemusíme sa báť že sa pokazí.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: