Bezlepkové drobné pečivo
Bezlepkové drobné pečivo

Bezlepkové malinové srdiečka

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 23. decembra 2019. Komerčný recept.
Bezlepkové malinové srdiečka
Foto: Potravinarskavyrobaliana
27
porcií

Suroviny

1 bal.
1 ks
250 g
120 g
150 g
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do väčšieho pohára rozbijeme vajíčko, pridáme LianaVIT malina a vymiešame (napení to).

  2. 2

    Cake mix Liana, zmäknuté nakrájané maslo, cukor a malinovú zmes v miske ručne vypracujeme na nelepivé cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať v chladničke 2 hodiny.

  3. 3

    Na pomúčenej doske rozdelíme cesto na 3 - 4 menšie časti a vyvaľkáme na 3 - 4 mm. Povykrajujeme srdiečka. Polovicu vykrojíme s dierkou v strede a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

  4. 4

    Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C cca 8 minút. Srdiečka musia ostať pekne ružové. Vychladnuté zlepíme malinovým džemom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: