Bezlepkové malinové srdiečka

Foto: Potravinarskavyrobaliana
27
porcií
porcií
Suroviny
1 bal. |
|
1 ks |
|
250 g |
|
120 g |
|
150 g |
|
200 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do väčšieho pohára rozbijeme vajíčko, pridáme LianaVIT malina a vymiešame (napení to).
- 2
Cake mix Liana, zmäknuté nakrájané maslo, cukor a malinovú zmes v miske ručne vypracujeme na nelepivé cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať v chladničke 2 hodiny.
- 3
Na pomúčenej doske rozdelíme cesto na 3 - 4 menšie časti a vyvaľkáme na 3 - 4 mm. Povykrajujeme srdiečka. Polovicu vykrojíme s dierkou v strede a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- 4
Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C cca 8 minút. Srdiečka musia ostať pekne ružové. Vychladnuté zlepíme malinovým džemom.
Tiež drobné pečivo:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu