Bezlepkové drobné pečivo
Bezlepkové malinové srdiečka
Autor receptu: potravinarskavyrobaliana
Postup
- Do väčšieho pohára rozbijeme vajíčko, pridáme LianaVIT malina a vymiešame (napení to).
- Cake mix Liana, zmäknuté nakrájané maslo, cukor a malinovú zmes v miske ručne vypracujeme na nelepivé cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať v chladničke 2 hodiny.
- Na pomúčenej doske rozdelíme cesto na 3 - 4 menšie časti a vyvaľkáme na 3 - 4 mm. Povykrajujeme srdiečka. Polovicu vykrojíme s dierkou v strede a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C cca 8 minút. Srdiečka musia ostať pekne ružové. Vychladnuté zlepíme malinovým džemom.