Bezlepkové drobné pečivo

Bezlepkové malinové srdiečka

Autor receptu: potravinarskavyrobaliana

27
porcií

Postup

  1. Do väčšieho pohára rozbijeme vajíčko, pridáme LianaVIT malina a vymiešame (napení to).
  2. Cake mix Liana, zmäknuté nakrájané maslo, cukor a malinovú zmes v miske ručne vypracujeme na nelepivé cesto. Zabalíme do fólie a necháme odležať v chladničke 2 hodiny.
  3. Na pomúčenej doske rozdelíme cesto na 3 - 4 menšie časti a vyvaľkáme na 3 - 4 mm. Povykrajujeme srdiečka. Polovicu vykrojíme s dierkou v strede a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
  4. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C cca 8 minút. Srdiečka musia ostať pekne ružové. Vychladnuté zlepíme malinovým džemom.