Bezlepkové bryndzové koláčiky

dusana - bez fotkydusana, 19. októbra 2009
Bezlepkové bryndzové koláčiky
Foto: dusana

Tieto koláčiky sú moje obľúbené, pretože milujem bryndzu a sú výborné aj z bezlepkovej múky, pretože mám bezlepkovú diétu. Sú výborné aj z hladkej Zobraziť celý popisTieto koláčiky sú moje obľúbené, pretože milujem bryndzu a sú výborné aj z bezlepkovej múky, pretože mám bezlepkovú diétu. Sú výborné aj z hladkej múky, ale bezlepkáči si na nich určite pochutia. Pečiem ich už 11 rokov od kedy mám bezl. diétu.

4
porcie
15 minút
príprava
15 minút
na 250 °C

Suroviny

250 g
125 g
2 ks
2 lyžice
 troška
80 g




Postup

  1. 1

    Do misky si dáme všetky suroviny, jedno vajíčko a vypracujeme (zhnetieme) hladké cesto. Postupne si ho na pracovnej doske vyvaľkáme a vykrajujeme nie veľmi tenké kolieska, ktoré podávame na vymastený pekáč. Potrieme druhým rozšľahaným vajíčkom, posypeme vegetou a červenou paprikou a pečieme.

Diskusia k receptu

vieraa
Vyzerá to super a musí to byt dobré.Jednoduché, rýchle a zdravé, vyskúšam
ppokia
Vyzerajú pekne ,práve také niečo hladám. Tiež mám bezlepkovu dietu. recept ukladám a hned aj vyskušam.
shiwave
Ahoj @Dusana ! perfektný receptík, ďakujem. trošku som si ho upravila - nemám doma múku UNI, ale mantlerku. zmiešala som ju s ryžovou múkou. prvá várka sa mi tak pozdávala, že som rovno spravila aj druhú. veľmi chutné cesto.
slawi
@Dusana tvoj receptik som vyskusala a je vynikajuci. Vykrajovala som ako ty kruhy a este mesiaciky a posypala parmezanom. Tie mesiaciky boli prepecenejsie.
Konecne nieco dobre k vinku a bezlepkove k tomu :)
Dakujeme :))




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia