Tieto koláčiky sú moje obľúbené, pretože milujem bryndzu a sú výborné aj z bezlepkovej múky, pretože mám bezlepkovú diétu. Sú výborné aj z hladkej múky, ale bezlepkáči si na nich určite pochutia. Pečiem ich už 11 rokov od kedy mám bezl. diétu.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
15 minút
na 250 °C
na 250 °C
Suroviny
250 g |
|
125 g |
|
2 ks |
|
2 lyžice |
|
troška |
|
80 g |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do misky si dáme všetky suroviny, jedno vajíčko a vypracujeme (zhnetieme) hladké cesto. Postupne si ho na pracovnej doske vyvaľkáme a vykrajujeme nie veľmi tenké kolieska, ktoré podávame na vymastený pekáč. Potrieme druhým rozšľahaným vajíčkom, posypeme vegetou a červenou paprikou a pečieme.
Konecne nieco dobre k vinku a bezlepkove k tomu :)
Dakujeme :))