Baranie mäso po alžírsky

redakcia - fotkaredakcia, 13. septembra 2009
4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
3 ks
4 PL
300 g
200 g
 hrsť
3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji osmažíme na kocky nakrájané baranie mäso a nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme umyté nakrájané rajčiny, papriky, osolíme, okoreníme, podlejeme pohárom vody a dusíme 30 minút.

  2. 2

    Potom pridáme odkôstkované, vopred namočené marhule a ďalej dusíme, až kým mäso zmäkne. Podľa potreby podlievame vodou.

  3. 3

    Nakoniec pridáme nasekanú mätu a ešte krátko podusíme.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: