Barania polievka s kelom

redakcia - fotkaredakcia, 9. júla 2009

Suroviny

400 g
400 g
4 strúčiky
4 ks
30 g
20 g




Postup

  1. 1

    Do studenej osolenej vody dáme variť umyté baranie mäso. Neskôr pridáme umytý pokrájaný kel, celú očistenú cibuľu, rozotrený cesnak, na kocky pokrájané umyté zemiaky a rascu.

  2. 2

    Všetko spolu uvaríme. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a pokrájame na malé kúsky, ktoré vložíme späť do polievky. .

  3. 3

    Hotovú polievku zahustíme bledou zápražkou, ktorú si pripravíme z hladkej muky a masti.

  4. 4

    Ešte chvíľu povaríme s pridanou zápražkou. Nakoniec dochutíme majoránom

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia