Foto: bogar
Jednoduchý a chutný.
10 minút
príprava
príprava
50-60 minút
na 175 °C
na 175 °C
Suroviny
4 ks zrelé |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 bal. |
|
1 bal. |
|
1 KL |
|
štipka |
|
štipka |
|
1 ks |
|
štipka |
|
1 a 1/2 hrnčeka |
|
1/2 hrnčeka (roztopené) |
|
6 kociek |
|
Postup
-
1
Všetky suroviny postupne zmiešame, začneme popučením banánov (tu treba dávať pozor aké sú zrelé), pridáme roztopené maslo a vajíčko. Postupne všetko primiešame a na záver pridáme na drobno nasekanú čokoládu. Cesto nesmie byť riedke ani veľmi husté , také akurát.
-
2
Cesto dáme do formy a vložíme do rúry vyhriatej na 175 stupňov na cca 50 minút. Či je chlebík hotový, vyskúšame špáradlom. Podávame s čajom alebo s maslom a džemom. Dobrú chuť.
Diskusia k receptu