Banánový chlebík
Ak máte zrelé banány, ktoré nik už nechce zjesť, banánový chlebík je super voľba. Výborný dezert, ale je skvelý aj ako sladké raňajky, Zobraziť celý popisAk máte zrelé banány, ktoré nik už nechce zjesť, banánový chlebík je super voľba. Výborný dezert, ale je skvelý aj ako sladké raňajky, či niečo "pod zub" na výlety.
Zdroj: Recepty Slávky coolinárky
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
V miske popučíme banány, pridáme vajíčko, vychladnuté roztopené maslo, cukor a múku so sódou bikarbónu. Pre obmenu chuti kľudne nasypte čoko kvapky, polámané kúsky čokolády, orechy, hrozienka,...
- 2
Vymiešame a nalejeme do formy či pekáčika. Na vrch môžeme položiť na polovicu prekrojený banán.
- 3
Pečieme pri 170 stupňoch celzia približne 55 minút.
Tiež banánový chlebík:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu