Banánový chlebík
	        Banánový chlebík 
	        Autor receptu: slavkabis
	         
	        
	        Ak máte zrelé banány, ktoré nik už nechce zjesť, banánový chlebík je super voľba.* Výborný dezert, ale je skvelý aj ako sladké raňajky, či niečo "pod zub" na výlety. 
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	55 minút  na 170 °C  | 
Postup
- V miske popučíme banány, pridáme vajíčko, vychladnuté roztopené maslo, cukor a múku so sódou bikarbónu. 
Pre obmenu chuti kľudne nasypte čoko kvapky, polámané kúsky čokolády, orechy, hrozienka,...
 - Vymiešame a nalejeme do formy či pekáčika. 
Na vrch môžeme položiť na polovicu prekrojený banán.
 - Pečieme pri 170 stupňoch celzia približne 55 minút.