náhodou som tento recept objavila v jednom časopise a pretože mám veľmi rada netradičné chute, tak som ho vyskúšala. Chutí naozaj zaujímavo a veľmi Zobraziť celý popisnáhodou som tento recept objavila v jednom časopise a pretože mám veľmi rada netradičné chute, tak som ho vyskúšala. Chutí naozaj zaujímavo a veľmi dobre.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu a pretlačený cesnak popražíme na masle s kari. Keď cibuľa zosklovatí tak pridáme na kolieska nakrájaný banán. Smažíme banán do zlatista.
- 2
Zalejeme vodou,pridáme kocku bujónu, zakryjeme pokrievkou a necháme variť asi 20-30 minút.
- 3
Pridáme smotanu, za lyžicu múky na zahustenie a všetko dôkladne rozmixujeme. Pred podávaním vhodíme pár pistáciových orieškov namiesto krutónov.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu