Balíček s lososom a šošovicovou zmesou fotorecept
František Pado
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 9. januára 2014
šéfkuchár hotela Elizabeth v Trenčíne, 9. januára 2014
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Lososa zbavíme šupín a nakrájame na 150–gramové porcie. Na koži urobíme zárezy, osolíme, okoreníme a pridáme tymian.- 2
Otvoríme plechovku šošovice a scedíme ju. Mrkvu a zeler nakrájame na kocky a zmiešame so šošovicou.- 3
Z papiera na pečenie vytvoríme balíček. Naplníme ho šošovicou, pridáme lososa, kúsok masla, trochu bieleho vína, citrón a uzatvoríme. Pečieme v rúre pri teplote 170 °C 15–20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu