Tento recept volá tak moja mamka a je to vynikajúca pikantná pochúťka.
4-5
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 0.5 kg mleté |
|
| 2 PL |
|
| 10 ks |
|
| podľa chuti červené guľaté |
|
| polovičku čajovej lyžičky |
|
| 1 PL |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Mleté bravčové mäso opečieme na masti,pridáme nadrobno pokrájané sterilizované uhorky a feferonky.Okoreníme,prípadne osolíme podľa chuti a pridáme horčicu.Dusíme zhruba 20 minút.Túto zmes môžme podávať k zemiakovým plackám.Je to trošku mastnejšie jedlo ale zato vynikajúce pre tých čo obľubujú pikantné.








Diskusia k receptu