Baklažán plnený rajčinami (bezmäsité)

eraserhead - fotkaeraserhead, 16. júla 2013

žiaľ ani toto jedlo nemožno označiť za Cruelty free

5 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
4 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Väčší baklažán prekrojíme na 4-5 časti, vnútro vydlabeme nie však úplne (treba vytvoriť také poháriky). Rajčiny nakrájame na malé kocky (polovicu si odložíme bokom) pridáme nasekané vnútro baklažánu, soľ, čerstvo pomleté korenie,olej a natrhanú bazalku..

  2. 2

    Rukami dôkladne pomačkáme a naplníme baklažány ktoré sme zvnútra posolili. Dáme na panvicu a okolo pridáme zvyšok rajčín. Panvicu zakryjeme a na miernom ohni upravujeme asi 40 minút v závislosti od veľkosti.

  3. 3

    Baklažán nie je potrebné zvlášť soliť a nechať vypotiť. ...........pointu možno nájsť v mojom profile, kliknutím na rovnaký obrázok ako je obrázok tohto receptu

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
vidim, ze si si zas doplnil profil, pobavila som sa, ako vzdy :-) vdaka