Foto: eraserhead
žiaľ ani toto jedlo nemožno označiť za Cruelty free
5 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Väčší baklažán prekrojíme na 4-5 časti, vnútro vydlabeme nie však úplne (treba vytvoriť také poháriky). Rajčiny nakrájame na malé kocky (polovicu si odložíme bokom) pridáme nasekané vnútro baklažánu, soľ, čerstvo pomleté korenie,olej a natrhanú bazalku..
- 2
Rukami dôkladne pomačkáme a naplníme baklažány ktoré sme zvnútra posolili. Dáme na panvicu a okolo pridáme zvyšok rajčín. Panvicu zakryjeme a na miernom ohni upravujeme asi 40 minút v závislosti od veľkosti.
- 3
Baklažán nie je potrebné zvlášť soliť a nechať vypotiť. ...........pointu možno nájsť v mojom profile, kliknutím na rovnaký obrázok ako je obrázok tohto receptu
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nepoužívam ho však na vyprážanie a fritovanie ako hlása etiketa.