Foto: glorfindel
Tento recept pochádza z internátneho bufetu/jedálne Družba naštastie na neho nemajú autorské práva a je fakt veľmi dobrý. A slúži ako chutný obed.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si rezne, naklepeme, aby to neboli hrubé kláty, ale tenšie, pretože z dvoch potom vyčarujeme jeden rezeň. Okoreníme (ja pridávam čierne, červené a grilovacie korenie) a pripravíme všetky ingrediencie.
-
2
Na jeden rezeň rozložíme slaninu, syr (mne sa osvedčila tatranská rolka z lidl) a napoli prekrojené feferónky (množstvo podľa chuti).
-
3
A navrch položíme druhý plátok mäsa. Spolu ich zopneme špáradlami.
-
4
Pripravíme si trojobal 1. múka, 2. vajcia s trochou mlieka 3. strúhanka a môžeme obaľovať.
-
5
A následne vyprážať, ja používam repkový olej a tieto rezne robím prikryté. Hotové rezne môžete podávať podľa chuti (asi najpravdepodobnejšie zemiaky na rôzne spôsoby).
Si abs.VŠ tak na to iste dôjdeš
Máš 5*a ukladám do KK.
varecháči ťa takto hádankovo upozorňujú na chybu:
...a napoli prekrojené feferonky...
myslel si:..na polovicu...napoly...prekrojené...
majme radostné pokojné dni predsviatočné..:-)
dik za recept, vypada chutne...