Bačovský rezeň (fotorecept)

Autor receptu: glorfindel

Tento recept pochádza z internátneho bufetu/jedálne Družba naštastie na neho nemajú autorské práva a je fakt veľmi dobrý. A slúži ako chutný obed.

3
porcie
30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si rezne, naklepeme, aby to neboli hrubé kláty, ale tenšie, pretože z dvoch potom vyčarujeme jeden rezeň. Okoreníme (ja pridávam čierne, červené a grilovacie korenie) a pripravíme všetky ingrediencie.
  2. Na jeden rezeň rozložíme slaninu, syr (mne sa osvedčila tatranská rolka z lidl) a napoli prekrojené feferónky (množstvo podľa chuti).
  3. A navrch položíme druhý plátok mäsa. Spolu ich zopneme špáradlami.
  4. Pripravíme si trojobal 1. múka, 2. vajcia s trochou mlieka 3. strúhanka a môžeme obaľovať.
  5. A následne vyprážať, ja používam repkový olej a tieto rezne robím prikryté. Hotové rezne môžete podávať podľa chuti (asi najpravdepodobnejšie zemiaky na rôzne spôsoby).