úžasná kombinácia cesnaku, morčacieho mäsa a húb...krásna vôňa super chuť
4-5
porcie
porcie
1 hod. minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cesnak orestujeme dozlatista na masle a pridáme kuracie alebo morčacie prsia, nakrájané na rezance alebo menšie kocky. Mäsko mierne osolíme ( nesolíme veľmi, lebo ak urobíte vývar z bujónu, bude dosť slaný) a restujeme, kým nemá peknú zlatistú farbu.
- 2
Huby krátko povaríme, scedíme a pridáme k mäsku. Restujeme spolu, kým neprejde chuť húb do mäsa a podlejeme vývarom. Potom všetko spolu dusíme.
- 3
Odoberieme trocha šťavy a rozmiešame v nej kukuričný škrob a prilejeme, ešte krátko povaríme do zhustnutia, môžeme pridať petržlenovú vňať pre efekt a odstavíme. Podávame s knedlíkom alebo s ryžou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nympha11, ďakujem zaň :-)))
Pre ches: ..ak dáš do oleja trochu masla, tak to len vylepšíš ...