Foto: gordonko
zmiešanie dvoch receptov v jeden a vzišlo z toho dobré ,,MŇAM,, ... recept popisujem ako som ho robil, no pre slabších Zobraziť celý popiszmiešanie dvoch receptov v jeden a vzišlo z toho dobré ,,MŇAM,, ... recept popisujem ako som ho robil, no pre slabších jedlíkou stačí robiť z polovičnej dávky.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
ako prvé by sme si mali dať uvariť 4 - 5 vätších zemiakou ,mleté mäso som si 2x pomlel , postrúhal syr , zázvor , okorenil čierným korením ,fukol ktomu 2 vajcia
-
2
pridáme prelisovaný cesnak , smatanky
-
3
zemiaky uvarené , postrúhame a zamiešame si celú túto masu .... zakryté fóliou som to dal do chladničky na 24 hodin - smatanky zjemnejú mäso
-
4
vzorky .... odobral som trochu zmesy ,urobil 3 fašíročky ,obalil ich v hladkej múke a osmahol ich na panvici - všetko bolo akorát ,len sa mi ta fašíročka zdala napitá olejom ako kelové fašírky a tak som skúsil plech
-
5
dal som na plech pečící papier a naň poukladal rezníky či fašíročky , piekol som to v trúbe 15 minut na 180 °C a nakolko boli bledé dal som ich v trúbe hore ešte na 5 - 10 minut ,aby trochu otmaveli ..... su sice bledší ale chutia a nenisú vysušené ( aj ten výpek na papiery je mňam )
-
6
DOBRÚ CHUŤ
ak mas len spodny a horny ohrev, daj tak na 190°
Už je recept v mojej KK: :-)